Småmaskiner

Minigraver

Minigraver og motorbøre

Står du og skal have gravet dig et hul. Så lej en minigraver af os.

Pladevibrator i alle størrelser

Pladevibrator i alle størrelser

Skal du have vibreret fliserne ned? Så har vi den perfekte størrelse til dig, lige fra den lille til den store.

Nedbrydningshammer
Nedbrydningshammer

Skal du have banket betongulv op eller skal du i gang med større nedbrydningsprojekt? En nedbrydningshammer kan klare arbejdet, og vi har dem i forskellige størrelser til forskellige projekter

Jordloppe

JordloppeNår du skal have banket f.eks. noget sand fast. Så benyt dig af vores jordloppe som komprimerer jorden, så den ikke kan komprimeres mere.

Motorbøre

Minigraver og motorbøreNår du nu har gravet så meget jord op i haven i forbindelse med et projekt, så skal jorden også køres ud. Det kan vores motorbør hjælpe dig med. Den er på larvefødder og kan køre stort set alle steder.

Miniged

Miniged med skovlOm du skal have flyttet paller, jord eller andet. Så kan vores miniged klare opgaven.

Transportbånd

Transportbånde i mange størrelserStår du overfor en ombygning, nybyg eller andet hvor der skal flyttes jord, sand eller andet, så skal du have fat i et transportbånd. Vi har transportbåndene i 3 forskellige længder.

Plænelufter/vertikalskærer

Plænelufter/vertikalskærer

Skal plænen holdes ved lige eller skal de nye græsfrø have de bedste vækstmuligheder, så vil det være værd at leje en plænelufter/vertikalskærer. Så får du fjernet mosen og får samtidig luftet plænen, så græsset kan komme igennem.

Fliserenser/Greenbuster

Fliserrenser/greenbusterFliserenseren hjælper dig med at få fjernet ukrudt imellem fliser og ved kanter. Fliserenseren er god hvis du gerne vil gøre det selv, men ikke kan holde til at sidde på knæerne og rense ukrudt mellem fliserne. Der findes både metal og plastikbørster til maskinen.

Flamingoskærer

FlamingoskærerSkal du til at støbe eller står du overfor en anden opgave hvor du skal have skåret flamingoplader ud eller på anden måde skåret flamingo.

Vores flamingoskærer kan skære igennem store plader og vi har også en håndmodel som kan skære mindre plader ud.