Om Kloak Ekspressen ApS

Historie

Kloak Ekspressen ApS blev oprettet d. 8. januar 2001. Firmaet startede ud med kun at være kloakmester Frank Johansen, men har siden da vokset sig stort. Firmaet har i dag 13 ansatte, hvoraf 1 er lærling. Firmaet har også fast, lejet 4 mand ind, så når der er travlhed, er der flere at trække på. Se alle medarbejderne her.

Firmaet er gået fra at ligge i en lejet hal hvor lastbilen stod, til at bestå af mange maskiner og have to haller og en stor grund, hvor alle bilerne kan stå.

Kloak Ekspressen ApS var som sagt kun Frank Johansen i starten, men udviklede sig hurtigt til et par medarbejdere, så vi kunne følge med presset. Senere er forskellige forsikringsselskaber koblet til virksomheden, så vi nu kører som håndværkstaksator for mange forsikringsselskaber. Hvis du skal have lavet en skade, så tag kontakt til os med det samme, hvis du har et akut problem. Derefter kan du få fat i forsikringsselskabet og koble dem på sagen. Det vil være bedst at have kontakt med dem først, så er du sikker på at skaden kan laves på din forsikring.

Klager

Den 1. oktober 2015 trådte en ny forbrugerklagelov i kraft. Forbrugerklagesystemet er gennemført på baggrund af et nyt EU-direktiv, hvilket betyder, at forbrugere fremover skal kunne klage til et klageorgan inden for stort set alle brancher.

Det vil sige at hvis du har kontaktet os med en klage og vi afviser at udbedre den, så kan du klage til Byggeriets Ankenævn her: Klage til Byggeriets Ankenævn

Erfaren kloakmester i Viborg

Vil du gerne undgå uforudsete problemer med kloakken? Hos Kloak Ekspressen er vi et erfarent team af dygtige kloakmestre, der står klar til at hjælpe dig med alt inden for kloakering. Vi har alt i moderne udstyr og teknologi, så vi kan tilbyde dig markedets bedste kloakservice.

Vi tilbyder bl.a.:

TV-inspektion, Slamsugning og spuling af kloak, Højvandslukke, Tætheds- og trykprøvning, Rottebekæmpelse, Strømpeforing, Nedsivningstest, Dræning, 
Lugtsanering, Grave- og belægningsarbejde, Snerydning

Trænger din kloak til et eftersyn?

Som en særlig service tilbyder vi også regelmæssig kloakservice, hvor vi med jævne mellemrum kommer ud til dig og tjekker dine kloakker. Dette er en service, der virkelig kan betale sig, da fejl og mangler derved ikke får lov at brede sig og udvikle sig til reelle skader, som i sidste ende kan blive en dyr udgift for dig.

Vi klarer hele opgaven

Har din kloak været udsat for en skade, så står vi som erfarne kloakmestre klar til at hjælpe dig med alle aspekter af opgaven. Vi tilbyder gerne udlejning af mobilbad- eller toilet, hvis du skulle have brug for det. I forbindelse med nyanlæg af kloakering tilbyder vi også at stå for VVS-arbejde med mere. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så vi kan sammensætte et tilbud til dig.

Kontakt os døgnet rundt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, som vi skal se nærmere på. Står du med et akut problem, så tilbyder vi hurtig og effektiv døgnservice – ligegyldigt opgavens omfang. Kontakt os på telefon 20 14 82 86 eller email post@kloak-ekspressen.dk, hvis du vil høre mere. Vi er beliggende i Viborg, men hjælper gerne kunder i hele Midtjylland.