TV-inspektion

Lokalisering af skader

Mange kloakrør er i meget dårlig stand. Ofte går det godt til hverdag med normal belastning. Problemet opstår ofte når huset er fuld af gæster. Lad os undersøge Deres kloakker nu, så de undgår ubehagelige overraskelser.

Med vores kloak-TV kamera kan vi opdage fejl og skader i skjulte rør. Vi kan optage farvebilleder og videofilm, og ved hjælp af en sender indbygget i kameraet kan vi lokalisere eventuelle skader så opgravningsarbejdet minimeres.

Vi har over 15 års erfaring med lokalisering af skader og klassificering af kloakrør. Vi føler os derfor godt rustet til enhver opgave der skulle være.

Til de større opgaver hvor der skal laves rapport osv., benytter vi os af vores datterselvskab TV Ekspressen. Du kan læse mere om tv-ekspressen på
http://www.tv-ekspressen.dk/

iPek Agilios tv-kameraMobilt anlæg

Dette er noget af det udstyr vi bruger for at lokalisere brud, forskydninger og andet i kloakken.

Det er et mobilt anlæg, så selvom der ikke er meget plads og/eller langt hen til hvor der skal køres tv. Så kan vi lave undersøgelsen på stedet og få det bedste resultat.

 

Det “tunge skyts”

 

 

Er det store rør som der skal efterses, har vi også udstyret til dette. Opgaven bliver udført af vores datterselvskab; TV Ekspressen ApS.

Vi har små og store traktorer til at køre i rørene, alt efter hvor store rørene er.

Her klassificerer vi rørene og giver bagefter en fuld rapport hvor du kan se på hvilke strækninger der er fejl.

Har du en special-opgave, vil vi også gerne kigge på denne.

Medlem af Kloakmestrenes tv inspektion

Som en ansvarlig virksomhed er vi medlem af det der hedder kloakmestrenes tv inspektion.

Dette betyder at vi er underlagt nogle regler som der skal overholdes i forbindelse med tv-inspektion. Vi får også besøg af Dansk byggeri og de personer som skal sikre sig at vores tv overholder reglerne.

KTVI Kloakmestrenes tv inspektion