Slamsugning/spuling af kloak

Tømning af tanke og udskillere

Vi kan tilbyde tømning af sandfangsbrønde, køkkenbrønde, fedtudskillere, olieudskillere, samletanke og septiktanke.

Vil du gerne være sikker på at dine brønde/tanke, altid er funktionsdygtige og tomme, så kan du lave en serviceordning med os. Vi sørger for at komme forbi dig, indenfor det aftalte interval, og tømmer dine brønde/tanke. Fedtudskillere og olieudskillere skal, som regel, tømmes oftere end 1 gang om året, men dette aftaler vi med dig.

Slamsuger/spuler

Trænger din kloak til en rensning?

Hos Kloak Ekspressen har vi stor erfaring med slamsugning og rensning af kloaker. Slamsugning kan hjælpe dig, hvis du oplever problemer med tilstoppede kloaker. Når vi udfører slamsugning, kommer vi ud til dig med vores maskine, som suger slammen op. Hvis det er nødvendigt, lægger vi også et dræn, så vi undgår, at problemet gentager sig. Vi råder også over udstyr til TV-inspektion, hvis vi vurderer, det er nødvendigt med et grundigere eftersyn af kloakken.

De typiske opgaver vi løser med slamsugning er:

Rensning af kloakbrønde, Rensning af kloakledninger, Rensning af køkkenafløb

Vi hjælper dig – døgnet rundt!

Står du over for problemer med din kloak, er vi de rette at kontakte. Opstår der et akut kloakproblem, rykker vi ud hele døgnet. Vi tager også ud som håndværkstaksator for mange forsikringsselskaber, så du har garanti for godt og professionelt arbejde. Vi har gennem tiden løst mange opgaver inden for spuling af kloaker og slamsugning for både private, landbrugsejere, offentlige institutioner og virksomheder. Hvis du eller din virksomhed ønsker en fast serviceaftale, så kontakt os gerne. Vi tilbyder både at udføre slamsugning til timepris eller som fast aftale.

Vil du høre mere?

Vi lægger stor vægt på at tilbyde konkurrencedygtige priser. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en opgave. Vi er beliggende i Viborg, men udfører gerne opgaver for kunder i hele Midtjylland. Vil du vide mere om slamsugning eller en af vores andre arbejdsopgaver, er så kontakt os på telefon 20 14 82 86 eller email post@kloak-ekspressen.dk.

Vi har en afdeling som tager sig af spulinger, de kan ses her: http://www.viborg-kloakservice.dk/

Du kan læse mere om spuling her: http://www.viborg-kloakservice.dk/spuling-af-kloak/