Oprydning efter rotter

Gør rent!

Når du har haft rotter, så kræver det en god oprydning bagefter. Ekskrementer fra rotter medfører voldsomme sygdomme og skal tages alvorligt.

Det kan medføre wiels syge, salmonella og campylobacter. Sygdommene kan overføres både til mennesker og dyr, så det skal behandles med varsomhed.

Når man har haft rotter, er det en god ide at få et professionelt skadeservicefirma ud og gøre rent. Det kan være at man synes dette er dyrt, men en rigtig god ide, hvis du vil være sikker på at der ikke er flere ekskrementer tilbage. Skadeservicefirmaet desinficerer.

Kloak Ekspressen desinficerer ikke selv, men vil gerne hjælpe med at finde et skadeservicefirma. Vi kan dog udføre lugtsanering, så i tilfælde af at du har fået fugt som lugter, eller det lugter efter rotter, så kan vi komme og hjælpe dig af med lugten.

Når det gælder om at rydde på efter rotter, så skal der være styr på beskyttelsesudstyret og udstyret til at desinficere.

Lugtsaneringen

Har du haft rotter, så har du højst sandsynligt også lugtet dem. I nogle tilfælde kan rotterne lægge sig til at dø under huset, hvis ikke de kan finde ud igen og de ikke har adgang til mad og vand.

Hvis du er så uheldig at en rotte ligger død under dit hus, så kan vi hjælpe dig af med lugten.

Vi benytter os af lugtfjerner som kan neutralisere dårlig lugt stammende fra røg- og sodskader, vandskader, afløbsskader, svedning, kemikaliespild, forrådnelse, mug, fugt, spildevand, affald, opkast fra dyr m.v.

Selvom at du har et sted hvor der kommer en slem lugt fra, så skal du ikke bare have sat lugtfjerner op, der er det vigtigt at du kontakter os, da det også kan være brud på kloakken.

Neutrox Gamma Bricks/duftblokke
Lugtfjerner som lugter kraftigt og kan fjerne den grimme lugt