Rottebekæmpelse

Professionel rottebekæmpelse

Oplever du problemer med rotter? Lige så snart du observerer rotter på din grund, er det vigtigt at reagere hurtigt. Problemer med rotter kan hurtigt udvikle sig og skabe store skader på kloakken, hvis problemet ikke bekæmpes. Skadedyrene kan ødelægge kloaker og inventar for mange penge, samtidig med at de kan føre alvorlige sygdomme med sig. Det er derfor vigtigt at tage kontakt til os, hvis du har mistanke om rotter på din grund. Vi har mange års erfaring med professionel rottebekæmpelse, så med os som samarbejdspartner er du sikret et godt resultat.

Vi tilbyder akut rottebekæmpelse

Ligegyldigt om du oplever et akut problem eller om du ønsker en fast aftale omkring rottebekæmpelse, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en fast serviceaftale, hvor vi jævnligt kommer og tjekker dine kloakker for rotter. Både ved fast eftersyn og akut opståede problemer vil vi typisk anvende TV-inspektion, så vi nemt og hurtigt kan få et overblik over problemets omfang. Er der skader på rør og kloak, sørger vi naturligvis for, at disse bliver udbedret. Rotter kan være svære at udrydde, men med hjælp fra professionelle rottebekæmpere kan vi sørge for, at dine kloaksystemer fungerer bedst muligt, så du slipper for rotteproblemer fremover.

Kontakt os i dag

Rottebekæmpelse foretaget af Kloak Ekspressen er både effektiv og sikker. Vi har gennem årerne hjulpet mange tilfredse kunder i Viborg og resten af Midtjylland, så du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er på udkig efter en pålidelige samarbejdspartner til bekæmpelse af rotter. Kontakt os i dag på telefon 20 14 82 86 eller email post@kloak-ekspressen.dk.