Dræn og dræning

Eksperter i dræning

Har du problemer med fugt eller vand, er et dræn en god løsning. Hos Kloak Ekspressen har vi stor erfaring med dræning og nedlægning af dræn. Vi har alt i moderne udstyr, heriblandt laserteknologi, så vi kan garantere dig, at opgaven bliver udført professionelt.

Vi udfører bl.a.:

Dræning med rendegraver og bæltegravemaskine – med og uden drænkasse til gruslægning, Dræning med laserudstyr, Levering af drænslanger, Dræning af landbrugsjord efter laser, Dræning af havearealer med minigraver efter laser

Oplever du problemer med fugt?

Mange oplever i dag fugt eller vandskader i kælderen, som er et problem, der nemt kan løses med et dræn. Efter at have set kælderen og kloaksystemet efter, kan vi lægge et dræn omkring huset, isolere kældervæggen eller sætte vandafvisende plader op. Uanset problemets omfang, finder vi i samarbejde med dig en løsning, som du bliver glad for.

Professionel service til konkurrencedygtige priser

Vores mangeårige erfaring med drænarbejde gør, at vi nemt og effektivt kan finde en løsning på problemer med fugt og vandskader. Vi kan derfor også sætte hurtigt ind, hvis du står med et akut problem. Vi står altid klar med professionelle råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit kloaksystem. Ud over den gode og professionelle service, har vi også stort fokus på at kunne tilbyde dig markedets skarpeste priser.

Kontakt os og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder, inden vi indgår en aftale.

Vi er beliggende i Viborg og har gennem tiden hjulpet mange kunder fra hele lokalområdet – både private og erhverv. Hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os på telefon 20 14 82 86 eller email post@kloak-ekspressen.dk.