UWS højvandslukke

Vi kan hjælpe dig mod kloakvand i huset

Det er ikke kun huse med kældre, der er i farezonen. Du kan få kloakvand i klædeskabet og soveværelset. Du kan risikere at alt skal smides ud. I kan også risikere at skulle flytte ud af huset imens huset bliver repareret.

Ikke alene er det ulækkert, det er også sundhedsfarligt.

Hvad er et højvandslukke?

UWS højvandslukke et er nyt dansk produceret produkt som fungerer som en kloakspærre. Ideen opstod ved at vi selv har prøvet at stå med kloakvand i huset efter et kraftigt regnskyl. Vi ønskede at udvikle et produkt, der er enkelt, robust, let at installere og samtidig rimelig i pris. Det mener vi at vi er lykkedes med.

Et UWS højvandslukke sikrer dit hjem mod kælderoversvømmelse, når skybruddet står på. Med et intelligent højvandslukke, også kaldet en kloakspærre, skal du ikke længere bekymre dig om regnvand eller kloakvand i huset.

Brug et UWS højvandslukke som skybrudssikring eller højvandssikring og vær forberedt i en tid, hvor klimasikring bliver mere og vigtig at forholde sig til. Det er nemt at installere.

Højvandslukket er:

Udført i rustfrit stål
Fungerer også selvom strømmen går
Enkel installation i eksisterende brønde
Installeres udenfor huset – ingen opbrydning af gulv
Sender besked til din telefon, hvis det aktiveres
Meget konkurrencedygtig pris

Med indbygget rottespærre…

Højvandslukket fra UWS kan fås med en integreret rottespærre. Det betyder at du kan installere et højvandslukke og en rottespærre i et og samme system. 

Rotter spreder både farlige bakterier og vira gennem deres urin, der flyder rundt i kloakvandet. Med en indbygget rottespærre undgår du at rotter trænger ind i dit hjem ved opstemning i kloakken.

Sådan placeres dit højvandslukke

Denne skybrudssikring kan umiddelbart installeres i din eksisterende Ø 315 og Ø 425 brønd. Ved andre typer brønde kan der kræves nogle tilpasninger. Højvandslukket kan nemt afmonteres og flyttes til et nyt sted

Højvandslukket placeres udendørs i en eksisterende brønd eller i en beton brønd, som kræver lidt tilpasning. Du skal altså ikke installere dit højvandslukke i afløb eller toilet, og dermed er der ingen grund til at opbryde dit gulv. Det gør installationen meget enklere.