Anlægsgartner og haveservice

Græs

Vi tilbyder at så græs for dig, så du får den bedste og mest optimale start på din græsplæne. Samt at få den pæneste plæne uden alt for meget ukrudt og andre blomster som man ikke vil have.

Vores medarbejdere ved hvor tæt græsset skal sås, hvornår det skal sås og hvor tit det skal slåes. Vi kan også hjælpe dig med om græsset skal have gødning og/eller kalk, så græsset har de bedste vækstbetingelser.

Har du brug for at din have ser flot ud med det samme, så er rullegræs sikkert en god løsning for dig. Rullegræs giver dig en flot plæne på ingen tid, dog skal man være opmærksom på at rullegræs ikke kan holde til at blive leget voldsomt på.

Hvis du har brug for at få slået din plæne af professionelle, står vi også klar til at hjælpe dig. Vi  har udstyret til at klippe din græsplæne flot, samt at holde mos og andet væk fra plænen.

Bede

Hvis du står med et bed hvor der ikke er blevet gjort noget ved det i mange år, eller at du ikke har lyst/tid. Så tilbyder vi at komme og hjælpe dig med at ordne dit bed. Vi kan fræse bedet op, ligge nyt spagnum og plante nye blomster, træer eller andet. Vi vedligeholder også gerne dit bed hvis du har behov for dette, så du er sikker på at det altid står flot i din have.

Kontakt os gerne hvis du har et behov ud over det sædvanlige, eller hvis du gerne vil høre nærmere om vores anlægsgartneri.

Plantning af blomster, træer osv.

Når man skal have anlagt ny have, eller man bare vil have lavet om i sin have. Så kan det godt være svært at vide hvor og hvordan man skal starte. Vi tilbyder at komme og snakke med jer om projektet og give jer en pris på hvad det vil komme til at koste.

Vi kan hjælpe dig med valg af træer, blomster osv. så du ikke står med alle beslutningerne selv.

Stensætning/sten ved bedet

Sten rundt om et bed eller sten til højbede er sædvanligvis svære at placere præcist og pænt. Derfor tilbyder vi at komme og sætte dine kantsten til f.eks. bede eller højbede.

Belægning i haven

Mange har et lille område med belægning i deres have til f.eks. bålsted, havemøbler eller noget helt tredje. Vi hjælper dig på vej med din nye have og belægningen, så du ikke skal bekymre dig om hvordan det skal laves. Vi tilbyder at komme og hjælpe dig med hvordan det skal se ud og hvordan det skal ligges. Det eneste du skal, det er at komme med din mening om hvor belægningen skal være, så kan vi hjælpe dig med resten.

Terrasse

Vil du gerne have en terrasse hvor du bruger tiden på at slappe og ikke på at ligge terrassen. Vi hjælper dig med at ligge terrassen og få det hele til at se klart og flot ud. Det eneste du skal, det er at læne dig tilbage og nyde at du har en flot terrasse til at slappe af på.