Wise-I/Smart Connect

Wise-I/Smart Connect Master

Wise-I/Smart Connect er de nyeste produkter på stammen fra WiseCon/Anticimex. Wise-I/Smart Connect sikrer dig imod rotter og mus, ved at overvåge dem via et trådløst system. Hvis man oplever store problemer med rotter og mus ved store bygninger, eller bare gerne vil sikre sit hjem mod rotter og mus, så skal man vælge Wise-I/Smart Connect. Wise-I/Smart Connect produkterne er testet og er med i den kategori hvor de mest effektive, humane og dyreetiske rottefælder er blandt. Der er 3 produkter i Wise-I/Smart Connect serien som vi vil beskrive herunder.

Wise-I/Smart Connect Master er hovedenheden i produktserien. Den får informationer fra alle de andre produkter, og sender dem tilbage til os, så vi kan holde øje med om der enten er rotteaktiviteter eller om Wise-I Trap/Smart Connect fælde har fanget en mus/rotte. Vi har besked i løbet af få sekunder fra fælder er klappet eller musen er blevet spottet, og vi kan derfor rykke ud så hurtigt som muligt. Med Wise-I/Smart Connect Master kan man tilslutte op til 50 fælder (Wise-I Trap/Smart Connect fælde) eller sensorer (Wise-I Pir/Smart Connect sensor).

Wise-I Trap/Smart Connect fælde

Wise-I Trap/Smart Connect fælde er en ganske enkelt en rottefælder. Det er dog ikke en helt almindelig fælde, men en elektrisk og trådløs rottefælde. Man sætter fælden fast på murvæggen eller andet mur. Man ligger lidt lokkemad i fælden. Rotten kravler derefter ind i fælden og sætter hovedet op hvor lokkemaden er, og bliver derved dræbt af fælden. Når rotten er fanget sender Wise-I Trap/Smart Connect fælde en besked til Wise-I/Smart Connect Master om at der er en rotte i fælden. Dernæst sender Wise-I/Smart Connect Master informationen videre til os, så vi ved at der er en rotte i fælden, så vi kan komme og tømme fælden. Wise-I Trap/Smart Connect fælde er, selvom navnet minder meget om det, ikke den samme slags fælder som WiseTrap/Smart Box. Hvor WiseTrap/Smart Box er beregnet til at kan tage op til 8 rotter/mus af gangen, så kan Wise-I Trap/Smart Connect fælde tage 1 rotte/mus af gangen, dog fylder Wise-I Trap/Smart Connect fælde ikke ret meget

.

300300_4

Wise-I Trap/Smart Connect fælde bruges til at fange rotter på en human og dyreetisk metode

Wise-I Pir/Smart Connect sensor

Wise-I Pir/Smart Connect sensor er et trådløst overvågningssystem. Det vil sige at Wise-I Pir/Smart Connect sensor udelukkende bliver brugt som overvågning om man har rotter eller ej. Wise-I kan udover at registrere om der er rotter udenom den, også registrere om der er rotter i hulmuren.

Desuden er Wise-I Pir/Smart Connect sensor lavet så smart at den kan sættes ovenpå en giftboks, så man kan se hvor rotter der passerer igennem giftboksen og muligvis spiser af giften.

Ligesom Wise-I Trap/Smart Connect fælde, så kommunikerer Wise-I Pir/Smart Connect sensor også med Wise-I/Smart Connect Master og sender det derefter til os, så vi ved at der er rotter ved jer og at vi kan påbegynde bekæmpelsen af rotterne.Wise-I Pir/Smart Connect sensor kan også bruges imellem 2 Wise-I Traps/Smart Connect fælder, som repeater, hvis de ikke kan nå hinanden med forbindelse.

Wise-I Pir/Smart Connect sensor er egnet til små rum, serverrum, ved kabelbakker osv.

300200_1Wise-I Pir/Smart Connect sensor bruges til at overvåge al rotte/mus bevægelse

Ekstra

Wise-I/Smart Connect har en masse ekstra udstyr som kan tilpasses dit behov, bla. en giftboks hvor Wise-I Pir/Smart Connect sensor kan tilsluttes og flere andre koblingsmuligheder.