Loading...

Kloakering

Kloak Ekspressen udfører kloakarbejde som indebærer f.eks. udskiftning af rør, dræn, punktreparationer, sletning af brønde osv

Læs mere om kloakering her

TV-inspektion

Lad os undersøge Deres kloakker nu, så de undgår ubehagelige overraskelser.

Læs mere om tv-inspektion her

Spuling af kloak

Højtryksspuling bruges til at fjerne akutte opståede forstoppelser eller til mere systematiske oprensninger

Læs mere om spuling af kloak her

Erfaren kloakmester i Viborg

Vil du gerne undgå uforudsete problemer med kloakken? Hos Kloak Ekspressen er vi et erfarent team af dygtige kloakmestre, der står klar til at hjælpe dig med alt inden for kloakering. Vi har alt i moderne udstyr og teknologi, så vi kan tilbyde dig markedets bedste kloakservice.

Vi tilbyder bl.a.:

Trænger din kloak til et eftersyn?

Som en særlig service tilbyder vi også regelmæssig kloakservice, hvor vi med jævne mellemrum kommer ud til dig og tjekker dine kloakker. Dette er en service, der virkelig kan betale sig, da fejl og mangler derved ikke får lov at brede sig og udvikle sig til reelle skader, som i sidste ende kan blive en dyr udgift for dig.

Vi klarer hele opgaven

Har din kloak været udsat for en skade, så står vi som erfarne kloakmestre klar til at hjælpe dig med alle aspekter af opgaven. Vi tilbyder gerne udlejning af mobilbad- eller toilet, hvis du skulle have brug for det. I forbindelse med nyanlæg af kloakering tilbyder vi også at stå for VVS-arbejde med mere. Kontakt os gerne for en uforpligtende snak, så vi kan sammensætte et tilbud til dig.

Kontakt os døgnet rundt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, som vi skal se nærmere på. Står du med et akut problem, så tilbyder vi hurtig og effektiv døgnservice – ligegyldigt opgavens omfang. Kontakt os på telefon 20 14 82 86 eller email post@kloak-ekspressen.dk, hvis du vil høre mere. Vi er beliggende i Viborg, men hjælper gerne kunder i hele Midtjylland.